Beliggenhed

Eksklusiv beliggenhed i Holbæk havn

Holbæk havn er i den senere årrække gået fra at være et nedslidt industriområde, til at være et område i stærk vækst – nye lejligheder, restauranter, plejehjem, biograf, bådudlejning og marked med lokale råvarer for at nævne de ting der allerede èr bygget. Og flere er på vej.

Husbådene ligger i Holbæks gamle industrihavn, 400 meter fra centrum med alle byens specialbutikker, 5 min til holbækmotorvejen med adgang til Roskilde og København og naturligvis udsigten udover Holbæk fjord – med Tuse Næs og Orø som referencepunkter. Husbådene er orienteret i forhold til solens gang over himlen, og man har sol hele dagen – på den store terrasse udover havnebassinet, med sol fra tidlig formiddag og frem til solnedgang.

 

Husbådene ligger langs den østlige kajkant, med udsigt udover fjorden, den ny anlagte park (der er nærmeste nabo) og lejlighederne langs havnefronten. I den anden ende af bassinet har man udsigt til stranden og sejlbådene.

Til hver husbåd er der privat parkering, et skur til cykler samt naturligvis en privat bådplads-med direkte adgang fra din flydende bolig.